telefon: (+386) 1234 56789

Bo2-Mega
Vaše Nahajališče: Domov › Prodajni Program
Magnetni tesnilni pokrov (MDC) Eccotarp

Magnetni tesnilni pokrov (MDC) Eccotarp

0 v kategoriji Gasilska oprema
Preprost, lahek proizvod za večkratno uporabo, ki ne potrebuje veliko prostora. Oblikovan je za zaščito odtokov in jaškov pred morebitnim razlitjem nevarnih kemikalij in za preprečevanje škode v okolju.Posebna magnetna prevleka se trdno oprime vseh litoželeznih in jeklenih površin, po tem, ko jih očistimo mehanskih delcev. Še posebej je učinkovit, če se ga namesti na ravne in gladke površine (industrijske poti, ceste in podobno). Po drugi strani pa je učinkovitost manjša, kjer jašek ni na nivoju tal (usločeni dežni jaški, neravna ali grbinasta tla neposredno v okolici jaška).

Magnetni tesnilni pokrov se še posebej obnese, če je na njem velika količina tekočine, četudi je teren v bližini neraven. Zaradi vodnega pritiska in posebnih lastnosti pokrova se njegovo tesnjenje povečuje glede na globino tekočine nad njim. Magnetni film na pokrovu ima trajen magnetne značilnosti. Če se ga shranjuje v skladu z navodili, ostane film namagneten zelo dolgo. Je fleksibilen, odporen je na vremenske vplive, oljne proizvode, razredčene kisline in alkalije.

- Večkratna uporaba, lahko vzdrževanje, kompaktnost in ugodna cena sta neizpodbitno prednosti proizvoda.

 - Pred namestitvijo magnetnega pokrova na jašek se prepričajte, da je zgornja plast očiščena. Priporočeno je, da se namesti magnetni pokrov preko jaška tako, da je na vsaki strani pokrit vsaj 5- 10 cmpreko roba. S pritiskom tekočine na pokrov se poveča tudi tesnjenje pokrova.

 - Produkt je odporen na učinke vseh kemikalij, ki so navedene v tabeli Kemijske odpornosti.

 - Fizikalne lastnosti materiala: Isotropični magnetni film z stalnimi magnetnimi lastnostmi. Največji dovoljeni pritisk je 52g/cm², debelina 0,7±0,9mm, barva je črna, primeren za temperature od -20°Cdo 80°C(Nizke temperature škodujejo prožnosti materiala).

 - Priporoča se skladiščenje na sobni temperaturi in uporaba na steno pritrjenega nosilca, kar omogoča hitro ukrepanje v nujnih primerih.

Ponudnik: Eccotarp
Zadnja Sprememba: July 09, 2014 Priponka
  • Ogledov: 1083