telefon: (+386) 1234 56789

Bo2-Mega
Vaše Nahajališče: Domov › Prodajni Program
Filter za pline in hlape Pro2 A1B1E1K1

Filter za pline in hlape Pro2 A1B1E1K1

0 v kategoriji Zaščita dihal
Organski, anorganski in kislinski plini in hlapi ter amoniak.


- Filtri Pro2 so dobavljivi v parih. Uporabljamo jih tako pri  Scott polobraznih kot pri celoobraznih maskah, ki omogočajo namestitev le-teh. Izbor filtrov je zelo širok in pokriva praktično vsa nevarna področja dela.

Ob uporabi najnovejše proizvodne tehnologije in vrhunskih materialov ima vsak Pro2 filter tudi unikaten pokrov, ki ga varuje pred iskrami, madeži in ostalimi kontaminanti in s tem tako filtru podaljšujejo uporabo in življenjsko dobo. Tako filtri za prah, kot kombinirani filtri imajo protiprašni filtrski medij iz mikrovlakenskega papirja in ne uporabljajo elektrostatične metode filtriranja.

- Vsi Pro2 filtri so v skladu z najnovejšimi EN standardi, z oznako CE, in oznako so za večkratno uporabo. Pritrditev filtrov na masko je z unikatnim bajonet sistemom. CE Certifikat: EN143, EN14387.

- Polmaske z dvema filtroma se pogosto uporabljajo zaradi boljše prilagodljivosti pri delu, saj so filtri običajno manjši kot pri maskah z enojnim filtrom. Teža filtrov je enakomerno porazdeljena na obe strani maske. Filtri so manjši in lažji, a imajo zaradi tega tudi krajši čas absorbcije oziroma zmogljivosti kot enojni filtri.(npr. A1B1E1 namesto A2B2E2). Čeprav je za območje A2 mogoče dobiti filter tudi za to masko. Izbor filtrov. Celovita paleta Pro2 nudi varno bajonetno pritrditev,in edinstveno kvaliteto absorbcije ter podaljšano trajanje filtra.

 

Ponudnik: Scott
Zadnja Sprememba: July 09, 2014 Priponka
  • Ogledov: 906