telefon: (+386) 1234 56789

Bo2-Mega
Vaše Nahajališče: Domov › Prodajni Program
Lovilna posoda ECCOTARP CARGO EUR in CARGO DP

Lovilna posoda ECCOTARP CARGO EUR in CARGO DP

0 v kategoriji Gasilska oprema
Oblika in velikost različic CARGO je bila zasnovana posebej za uporabo v industriji in prometu. Za razliko od rdečih lovilnih posod ECCOTARP ET ima CARGO drugačen sistem zlaganja vogalov. Vogali niso zapečateni in tako zlahka lovilno posodo Cargo zložimo okoli palete, ki jih nato lahko dvigujemo kot ostale palete, tudi z viličarji. Iz majhnega paketa je mogoče v nekaj sekundah zložiti lovilno posodo z izjemno zmogljivostjo 210 litrov (EUR različica), alternativa je 300 literska (DP različica).- Ta izdelek je namenjen za hiter odziv na nenadna puščanja industrijskih tekočin, proizvodov na oljni osnovi in kemikalij v primeru naključnega razlitja. Lahko se jo uporablja kot varovalno napravo, pri premiku palet, naloženih z sodi ali zaboji. CARGO lovilne posode so na voljo v modri barvi in v dveh standardnih velikostih.

 - Vsaka lovilna posoda je opremljena z indikatorjem – merilec nivoja za prikaz količine ujete tekočine. CARGO lovilna posoda ima lahke okrepljene stranice in pri uporabi ne potrebujemo jeklenih kablov. Proizvajalec priporoča uporabo rumene podloge za zaščito spodnje stranice lovilne posode pred mehanskimi poškodbami.

- Stranske stranice so stabilne in samostoječe. Narejene so iz debelega materiala z zaščitno neporpustno plastjo (PES/PVC 680 g/m²). Odporne so na snovi na osnovi olja, kisline in alkalije pri temperaturah med -30°Cin 70°.


Ponudnik: Eccotarp
Zadnja Sprememba: July 09, 2014 Priponka
  • Ogledov: 2066