telefon: (+386) 1234 56789

Bo2-Mega
Vaše Nahajališče: Domov › Prodajni Program
Zložljiva lovilna posoda Eccotarp ET

Zložljiva lovilna posoda Eccotarp ET

0 v kategoriji Gasilska oprema
Ta zložljiva lovilna posoda je oblikovana za hiter odziv na nenadna puščanja vode, produktov na osnovi olj in kemikalij. Za razliko od plastičnih oziroma kovinskih zbiralnikov ima prednost, da jo lahko oblikujemo tudi okoli kakršnihkoli predmetov oziroma drugih ovir ne glede na obliko. Jekleni kabli obdani s PVC prevleko, s katerimi je posoda speta preko jeklenih kljuk na obrobi posode nam omogočajo lažje manipuliranje s posodo. Največja dovoljena teža je 200 kg. Vsak proizvod ima vgrajen indikator – merilec nivoja za prikaz količine ujete tekočine. Varovalna podloga in poseben notranji del, sta na voljo kot dodatka, zato da povečata trajnost lovilne posode.- Prenosna lovilna posoda je namenjena za kratkotrajno skladiščenje ujete tekočine ob izrednih dogodkih. Zahvaljujoč enostavnemu sestavljanju in ravnanju s posodo je ta nemudoma pripravljena za uporabo tudi na najbolj nedostopnih področjih. Lovilne posode so dobavljive v več velikostih. Možno je uporabiti tudi večje modele ali kot velike volumenske kontejnerje ali kot lovilce razlitja ko se prečrpava gorivo iz tovornjakov.

 - XL DECON lovilna posoda z nižjimi stranskimi stenami je posebej primerna za dekontaminacijo ljudi ob izrednih razmerah. Ojačitve v stranskih stenah, modela ENOSTAVNO PAKIRANJE so več-delne za lažje prilagajanje posode oviram in se lahko zloži tudi v manjši paket.

- Model NIZKA lovilna posoda z izjemno nizkim robom je uporabna v težko dostopnih področjih, posebej v nizkih prostorih, kot pladenj za sanacijo razlitja ali za zagotovitev varnega polnjenja in praznjenja plovil.

- Zaradi ojačitev v stranskih stenah so lovilne posode stabilne in samo stoječe. Izdelane so iz debelega materiala z zaščitno nepropustno plastjo (PES/PVC 680g/m²). Odporne so na snovi na osnovi olja, kisline in alkalije pri temperaturah med -30°C in 70°.
Ponudnik: Eccotarp

Galerija Slik

Zadnja Sprememba: May 22, 2014 Priponka
  • Ogledov: 2190